Üdvözlök mindenkit az Utazáskatalógus oldalon!

Radó Péter vagyok, a honlap tulajdonosa és szerkesztője. Még 2019-ben hoztam létre az oldalt, hogy minél több információval segítsem az utazókat és az utazni vágyókat. Párhuzamosan egy online utazási iroda résztulajdonosa is voltam, így az ott tapasztaltakból is építettem fel az oldalt. 

 

Mivel egy utazás (főleg repülővel és kontinenseket átívelő utak) hosszú előkészületet igényel, igyekeztem lépésről lépésre bemutatni cikkekkel ezt a folyamatot. Ehhez szinte minden anyagot megtalálsz az oldalon (Hasznos tanácsok). Ám ha még nincs ötleted, hova is utaznál, ehhez is adok tippeket (Ötletek)!

 

Én magam is szeretem olvasni mások remek élménybeszámolóit, így nagy öröm, hogy sokan megosztják a tapasztalataikat, élményeiket az oldalon. Ezekből is sok tanácsot kapunk, a világ szinte minden tájáról van beszámoló a honlapon. Nagyon remélem, hogy Te is csatlakozol ehhez és a múltbeli vagy jövőbeli utazásodról írsz egy élménybeszámolót! 

 

Ám saját utazási tapasztalataim is segítettek az oldal létrehozásában. 2013 óta rendszeresen utazok, ezalatt hét hónapig óceánjáró hajón is dolgoztam a Karib-térségben, hogy a munkát összekössem az utazással. Többször jártam magánúton az USA-ban, Délkelet-Ázsiában és persze Európában rengeteg helyen. 

Saját Facebook- és Instagram profilomon is sok képet, posztot osztok meg az utazásaimról, ha gondolod, látogass el a közösségi oldalaimra: Facebook, Instagram

 

Ha email-en akarod felvenni velem a kapcsolatot, itt is elérsz: utazaskatalogus@gmail.com

KIs kedvcsinálásként íme néhány kép a legjobb helyekről, ahol jártam:

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Rendben Adatkezelési tájékoztató