Új budapesti járatok ősztől

by radopeter1983
Új budapesti járatok ősztől

Mint minden évben megszoktattuk, a téli menetrend beálltával (október vége) ismét változnak a fapados légitársaságok útvonalai Budapestről. Szerencsénkre bővül a lista, bár sajnos van olyan útvonal, amely kikerül a menetrendből. Nézzük, mik a változások!

Legszembetűnőbb változás, hogy a Wizz Air és a Ryanair is főleg keletre nyitott, valószínű a jövőben újabb ukrán és orosz járatok kerülhetnek fel a térképre.

Wizz Air

A Wizz Air nem változtatott sokat, három járattal bővítette a menetrendet. Az ukrajnai Odessza és az orosz Kazany, valamint a skót Edinburgh városa lett az új célpont. Utóbbi csak december 21-től fog indulni.

Október 1-től március 27-ig újra el lehet jutni az izraeli Eilat városba.

Ryanair

A Ryanair szokásához híven sok változtatással érkezett.

Már holnapután (4-én) felszáll az első járat a francia Toulouse városába. Emellett október 5-től Bordeaux-ba is lesz alternatíva a Wizz Air mellett.

Bekerült ezeken kívül október végétől Poznan, Tel-Aviv, Catania, Luxemburg, Lisszabon, Porto, Göteborg is.

Külön kiemelendő, hogy új finn célpont van: Lappeenranta került be, viszont a hosszú idő óta menetrendben lévő Tampere kikerült.

A Wizz Air-hez hasonlóan az ukrán Odessza városába a Ryanair is indít járatot.

Marokkót viszont sajnos elveszítettük, tavasszal a Wizz szüntette meg agadiri járatát, most a Ryanair a marrakeshi viszonylatot.

Még több utazási hírt itt találsz!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Rendben Adatkezelési tájékoztató