Ezek lesznek a legnépszerűbb úti célok 2024-ben

by radopeter1983
Ezek lesznek a legnépszerűbb úti célok 2024-ben

A Tripadvisor minden év elején próbálja „megtippelni” az interakciók alapján, hogy mik lesznek az év legkedveltebb úti célok. Nézzük meg a 25-ös listát, hátha ötletet kaptok!

A listán az egyik szembetűnő, hogy több az egzotikus út a korábbinál. Általában a népszerű városok, tengerparti helyek a fő úti célok, ám idén több olyan is szerepel, amit nyugodtan mondhatunk egzotikusnak.

Rögtön feltűnhet, hogy az első tízben van két vietnámi helyszín. A délkelet-ázsiai ország egyre népszerűbb az utazók között, ezért se véletlen, hogy felkerült a listára.

Ázsia amúgy is dominál, hiszen van thaiföldi, kambodzsai, de még nepáli helyszín is. Nyilván az eddig kissé zárkózott országok is kezdenek nyitni a turisták felé, valahol ez várható további helyek esetében is.

Persze a legismertebb városok nem maradhatnak ki. Dubaj, London, Párizs is az első tízben van, de több nagyváros is fent van a listán.

A legjobb 25 úti cél 2024-ben:

1. Dubaj

2. Bali

3. London

4. Hanoi

5. Róma

6. Párizs

7. Cancun

8. Marrakesh

9. Kréta

10. Hoi An

11. Új-Delhi

12. Isztambul

13. Cuzco

14. Barcelona

15. Bangkok

16. Dominikai Köztársaság

17. Playa del Carmen

18. Phuket

19. Hurghada

20. Madrid

21. Siem Reap

22. Lisszabon

23. Amszterdam

24. Katmandu

25. New York

(Forrás: Tripadvisor)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Rendben Adatkezelési tájékoztató