Nocsak, tavasszal már be tudunk ülni ebédelni? És vajon utazni?

by radopeter1983

A mai Kormányinfón Gulyás Gergely már konkrétumokat is emlegetett a tervezett nyitással kapcsolatban.

Elég régóta tart ez a bezárás, amit télen még úgy-ahogy elvisel az ember. (Bár én például szeretek beülni kávézóba vagy étterembe, ez már nagyon hiányzik nekem.)

Viszont a tavasz és a jó idő közeledtével azért felmerül sokakban a kérdés: vajon mikor áll vissza az élet a normál kerékvágásba? És ami minket, utazni szeretőket pluszban érdekel: mikor tudunk korlátozások nélkül utazni?

Nos, az utóbbi kérdésre még pletykák sincsenek, így az utazás szervezése egyelőre még problémába ütközhet. Ám a „hétköznapi” életünkre való korlátozás feloldására már legalább van támpont.

A mai Kormányinfón a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely két időpontot említett mint lehetséges nyitás.

Elmondása szerint a kormány két ütemben szeretné az újranyitást. Az első március 1-én, a teljes nyitás pedig húsvétszombaton, április 3-án lenne. Viszont minden a járványadatokon múlik…

Az viszont nem tiszta, hogy a teljes nyitás vajon mit jelent. Eltörlik a külföldi utazásra vonatkozó korlátozásokat vagy ez „csak” a belföldi dolgokra vonatkozik? Talán erre is választ kapunk heteken belül!

Vajon mikor élhetjük át megint ezt az érzést?
Vajon mikor élhetjük át megint ezt az érzést?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Rendben Adatkezelési tájékoztató