Télen melegebb helyre vágysz? Idén több lehetőség is van!

by radopeter1983

Ki ne vágyna télen melegebb időre, ahol akár rövidgatyában is élvezheti a kellemes éghajlatot!? Eddig is voltak közvetlenül elérhető célpontok, de idén télen további desztinációkkal bővül a lista.

(A téli menetrend október végétől lép érvénybe.)

Budapestről már évek óta volt lehetőség Dubajba utazni a Wizz Air jóvoltából (igazából Abu-Dhabi lenne, de még mindig Dubajban landol a gép).

A legmerészebb vállalkozás Szaúd-Arábia, ahol mindjárt három nagyvárosba is repül a Wizz, de csak jövő évtől: a Perzsa-öböl partán lévő Dammám városba áprilistól, a főváros Rijad és a Vörös-tenger partján fekvő Dzsidda (Jeddah) városába januártól. Mindhárom helyre heti két alkalommal fog repülni. Szerintem nemcsak én vagyok kíváncsi, hogyan fog alakulni ezeknek az úti céloknak a sorsa.

Szaúd-Arábia érdekes vállalkozás a Wizz részéről
Szaúd-Arábia érdekes vállalkozás a Wizz részéről

Ha már Vörös-tenger, akkor nem hagyhatjuk ki a népszerű egyiptomi nyaralóhelyet, Hurghadát sem. Ide heti egyszer, szombatonként fog közlekedni.

Ne hagyjuk ki Jordániát sem a felsorolásból! A Ryanair és a Wizz Air is repül ide. Mindkettőnél szerepel a főváros, Amman, illetve a Wizz még repül a Vörös-tenger egyik „nyúlványának csúcsára”, Akaba nyaralóhelyre is.

Bár nem a téli melegről híres, de érdemes megemlíteni Funchal úti célt is. Madeira szigete a természet és az aktív kirándulás szerelmeseinek lehet remek célpont, ahová a Wizz Air fog elsőként közvetlen járatot indítani heti kétszer, csütörtökön és vasárnap.

Madeira az aktív kikapcsolódásra vágyóknak tetszeni fog

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Rendben Adatkezelési tájékoztató